• Ford Ka 1.3 Schulten*airco*stuurbekr*weinig km's

    Ford Ka

    • 101.222 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.350,-

  • Ford Ka 1.3 6 Edition*airco*stuurbekr*elektr pakket

    Ford Ka

    • 138.236 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 650,-

  • Mazda Premacy 1.8i Active*airco*1ste eigenaar*weinig km's

    Mazda Premacy

    • 93.504 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 2.250,-

  • Renault Modus 1.4-16V Expression Comfort*5drs*cruise*3de eigenaar

    Renault Modus

    • 161.885 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 1.950,-

  • Suzuki Wagon R+ 1.3 Season*stuurbekr,*pdc*bluetooth carkit

    Suzuki Wagon R+

    • 180.162 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 999,-

  • Citroen Xsara Picasso 1.6i 16V*airco-ecc*2de eigenaar

    Citroen Xsara Picasso

    • 186.236 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 1.350,-

  • Renault Laguna Grand Tour 2.0-16V Business*airco-ecc*cruise*navigatie*xenon

    Renault Laguna Grand Tour

    • 227.709 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 2.250,-

  • Peugeot 307 SW 1.6-16V Pack *airco*cruise*panorama

    Peugeot 307 SW

    • 215.921 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.750,-

  • Audi A8 4.2 quattro Exclusive Automaat*airco*cruise*leer

    Audi A8

    • 190.518 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1998

    € 3.950,-

  • Renault Mégane 1.4-16V Expression Sedan*airco*cruise*2de eigenaar

    Renault Mégane

    • 191.455 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.750,-

  • Renault Mégane coupé cabriolet 2.0-16V Privilège Luxe *airco*cruise*2de eigenaar

    Renault Mégane coupé cabriolet

    • 252.391 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.750,-

  • Renault Twingo 1.2 Authentique*airco*weinig km's*2de eigenaar

    Renault Twingo

    • 100.466 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 2.800,-

  • Seat Leon 1.8 TFSI Sport-up*airco*cruise*xenon*6bak

    Seat Leon

    • 201.661 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.950,-

  • Opel Corsa 1.2-16V Silverline Twinsport*airco*cruise*1ste eigenaar

    Opel Corsa

    • 150.114 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 2.350,-

  • Seat Ibiza 1.2-12V Stella*5deurs*zeer zuinig*apk

    Seat Ibiza

    • 263.987 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.350,-

  • Toyota Corolla 1.6 VVT-i Linea Terra*3drs*airco*2de eigenaar

    Toyota Corolla

    • 188.907 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 2.500,-

  • Peugeot 107 1.0-12V XR*3drs*stuurbekrachtiging*aux*mp3

    Peugeot 107

    • 163.877 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 1.750,-

  • Fiat Doblò 1.4 Malibu*airco*pdc*lmv*2x schuifdeur*

    Fiat Doblò

    • 189.432 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 3.250,-

  • Renault Kangoo 1.4 RN *rolstoel vervoer*3de eigenaar

    Renault Kangoo

    • 148.529 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1999

    € 1.750,-

  • Renault Laguna Grand Tour 2.0-16V Tech Road*automaat*lpg-G3*airco*cruise*leer*navigatie

    Renault Laguna Grand Tour

    • 331.562 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 999,-

  • Ford Fiesta 1.3-8V Futura*3deurs*airco*2de eigenaar

    Ford Fiesta

    • 177.931 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 1.950,-

  • Ford Focus Wagon 1.6-16V First Edition*airco*cruise*1ste eigenaar

    Ford Focus Wagon

    • 242.013 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 1.850,-

  • Toyota Corolla Verso 1.6 VVT-i Sol*airco*cruise*pdc*2de eigenaar

    Toyota Corolla Verso

    • 166.647 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 3.600,-

  • Renault Scénic 1.6-16V Expression Comfort*airco*navigatie*2de eigenaar

    Renault Scénic

    • 190.796 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.950,-

  • Ford Mondeo Wagon 2.0-16V Platinum aut*airco*cruise*leer*navigatie

    Ford Mondeo Wagon

    • 172.899 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 2.250,-

  • Peugeot 307 1.4 XR*5deurs*airco-ecc*zwart leer*LMV

    Peugeot 307

    • 205.392 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.450,-

  • Suzuki Ignis 1.3-16V GLS*stuurbekr.*elektr. pakket

    Suzuki Ignis

    • 159.653 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.950,-

  • Citroen C5 1.6 THP Business*airco*cruise*leer*navi*parelmoer

    Citroen C5

    • 199.514 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 5.600,-

  • Citroen C4 1.6-16V Ligne Prestige*airco*cruise*2de eigenaar

    Citroen C4

    • 203.143 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.800,-

  • Opel Meriva 1.6-16V Enjoy *Automaat*airco-ecc*cruise controle

    Opel Meriva

    • 249.652 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.750,-

  • Hyundai Atos 1.1i Dynamic Prime*5drs*Automaat*Weinig km's

    Hyundai Atos

    • 153.697 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 1.950,-

  • Fiat Panda 1.2 Dynamic*airco*1ste eigenaar*weinig km's

    Fiat Panda

    • 119.807 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 1.750,-

  • Peugeot 306 2.0-16V XS*airco*leer*apk*2de motor

    Peugeot 306

    • 310.821 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2000

    € 2.450,-

  • Smart City-coupé Smart & pure * 144000km * vol automaat

    Smart City-coupé

    • 144.536 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.350,-

  • Opel Astra 1.6 Edition*airco*cruise*navigatie*nieuwe ketting

    Opel Astra

    • 227.519 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 5.250,-

  • Opel Astra 1.4 Turbo Sport*airco*cruise*half leer*bluetooth

    Opel Astra

    • 232.607 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 5.250,-

  • Kia Sportage 2.0 CVVT Adventure 4WD*airco-ecc*cruise*half leer

    Kia Sportage

    • 157.576 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 4.250,-

  • Opel Astra 1.6 Sport*airco*cruise*Navigatie*bluetooth

    Opel Astra

    • 185.436 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 5.900,-

  • Chevrolet Tacuma 1.6-16V Spirit*airco*bluetooth*aux/usb

    Chevrolet Tacuma

    • 219.161 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2006

    € 1.450,-

  • Citroen C4 1.4-16V Image*airco-ecc*cruise*pdc*2de eigenaar

    Citroen C4

    • 160.299 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.250,-

37 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
21-11-2020 11:55:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goede service.
11-12-2018 14:02:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf. Eerlijk, meedenkend en behulpzaam
19-10-2018 05:16:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Cobicar is een betrouwbaar garage. Het bijzondere van dit bedrijf is hun vriendelijkheid, bespreekbaarheid en service. Ze staan altijd voor je klaar. Dat maakt Cobicar wel ter aanbeveling is ons ervaring. Fijne mensen zonder omslachtigheid kun je bij deze garage goed terecht. Dank voor 't onderling vertrouwen.
4-9-2018 19:22:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
laats een hele fijne ervaring met cobicar gehad. we komen zelf uit heerhugowaard en wilde graag een nieuwe auto hebben voordat we op vakantie zouden gaan. graag wilde ik een leuke zuinige wagen en mijn ogen vielen gelijk op een citroen c3 die ze net hadden staan. wel wilde ik graag dat mijn man de auto ook kon zien en de auto apart houden was geen probleem, om vervolgens op zondag (!!) nog langs te kunnen komen. Erg goed en geduldig geholpen. ook nog nieuwe banden rondom bij aflevering. inmiddels terug van vakantie en hij bevalt super, bedankt mannen! als onze dochter geslaagd is, komen we weer kijken hoor!! Groetjes
22-8-2018 14:26:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik wil de medewerkers van Cobicars bedanken voor hun geweldige inzet en service. 3 maanden geleden heb ik een auto daar gekocht . Ik kreeg de garantie . voor de APK .. dit is op een perfecte manier geregeld . Ik ga u zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. prijs en kwaliteit staan bij deze mensen hoog in het vaandel . nogmaals . respect .
12-5-2018 13:29:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer prettig en deskundig bedrijf - top service en altijd bereid om je bij een mankementje ter plekke te helpen
8-2-2018 21:20:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prima service, nieuwe apk erop, bij de proefrit bleken er wat dingen niet te werken, dit werd opgelost en de week daarna kon ik rijden in mijn eerste eigen auto. Top service!
17-1-2018 19:46:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
100% tevreden
2-11-2017 21:21:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
kwam voor een knal gele fiat punto had direct een auto nodig ,we hadden een proef rit gemaakt en hij beviel ons aan de bestuurders kant miste een zonneklep werd geregeld zat nog twee maanden apk op maar kreeg een nieuwe apk alles keurig geregeld en als er wat was probleempje gewoon ff bellen topservice.
2-11-2017 09:02:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben vorige week weer fantastisch geholpen door de heren van Cobicar! Na wat probleempjes met een bij hen gekochte auto, is alles kosteloos gerepareerd! Er was zelfs vervangend vervoer voor mij geregeld! Top bedrijf met zeer goede service..!
14-10-2017 09:05:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Heb bij cobicars een Suzuki Wagon gekocht en bij thuis komst ontdekte ik dat er olie lekte heb meteen gebelt en een afspraak gemaakt en alles was opgelost ik heb weer een prima auto
16-9-2017 13:36:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service ze komen hun afspraken netjes na niets op aan te merken gewoon top
11-9-2017 18:52:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
5 weken geleden een leuke auto gekocht, maar 2 weken terug toch een mankement aan de auto.gebeld en probleem opgelost.perfect afgehandeld en prima service.aanrader !!
23-8-2017 14:19:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf! Hier moet je heen als je een prijsvriendelijke auto wilt kopen met een 100 % service. Deze mensen denken met je mee en zijn heel vriendelijk. Ik plaats nooit een review, maar dit bedriijf heeft na veel ellende met 2e hands autos elders mijn hart gewonnen. Mijn volgende auto wordt 100% zeker een COBICAR auto!!
12-8-2017 18:07:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb bij cobicar een fiat stilo gekocht. Na de apk heb ik hem opgehaald en lekker naar de andere kant van Nederland. Helaas hoorde ik geluiden die niet horen. Gebeld en kon meteen terecht. Na inspectie het probleem gevonden en het probleem opgelost. Ookal hadden ze het erg druk. Veiligheid voor alles. En kon zelfs mee eten,nee was geen antwoord. De monteur is er een van de oude stempel, luisteren, kijken en oplossen. Top dus.
11-8-2017 13:14:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik was op zoek naar een goedkope goed rijdende auto. Cobicar had een ford focus station staan. Wilde hem zo snel mogelijk mee nemen met nieuwe apk. Afspraak gemaakt om volgende dag te gaan kijken. Auto stond al klaar met nieuwe apk. Top. Auto rijdt super ondanks zijn leeftijd. Airco moest nog even bijgevuld worden en bij de wasstraat werd een lekkage geconstateerd. Hier een afspraak voor gemaakt en opgelost. Nog alles even extra doorgespoten. Helemaal super. Vriendelijke mensen en goede service. Ondanks dat het voor ons een stukje rijden is, zou ik in de toekomst weer een auto hier kopen.
11-8-2017 12:59:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ruim een week geleden een auto hier gekocht. Wat oudere auto maar een die super rijdt. Wilde hem gelijk menemen en nieuwe apk erop. Toen wij in de ochtend aankwamen voor de proefrit stond hij al helemaal klaar met nieuwe apk. Laatste check was de airco. Deze moest bijgevuld worden. Er was ook wat lekkage bij de wasstraat geconstateerd ook dit wordt opgelost. Even een afspraak voor gemaakt en vandaag laten doen. Ze hebben alles nog even extra door gespoten. Super allemaal. Vriendelijke mensen en goede service. Het is even een stukje rijden voor ons maar zou in de toekomst weer een auto hier aanschaffen.
4-4-2017 13:25:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Een paar weken terug mijn eerste autotje gekocht bij dit bedrijf een Hyundai Getz. Ik vond het best wel spannend een eerste auto te kopen maar alles werd mij duidelijk uitgelegd. Cobicar is flexibel in het maken van afspraken en laagdrempelig in het houden van contact, dit vond ik vooral erg fijn!! Na een week brandde er een lampje in mijn auto en ik hoorde o.a. wat gerammel. Dit maakte mij onzeker, maar na telefonisch overleg mocht ik zonder problemen langskomen. En nu rij ik er weer blij mee rond! Top!
14-1-2017 13:04:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Hier een leuke Fiat Stilo gekocht. Na krap een week ontdekte ik problemen met de auto (uitlaat). Ik durfde er eigenlijk niet echt meer mee te rijden. Tuurlijk weet je dat je geen garantie hebt maar dit is niet wat je verwacht op zo'n korte termijn na aankoop. Maar ik nam contact op en ze hielpen me zonder problemen en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee, was heel erg bang voor grote kosten. Nu rij ik weer lekker rond in mijn auto'tje en ik ben van plan om pas weer terug te komen voor mijn APK. Ze zijn vriendelijk en duidelijk, geen verassingen want er kunnen goede afspraken gemaakt worden. Dank jullie wel!!
2-1-2017 17:54:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prettige communicatie, vriendelijke medewerkers. De koffie staat altijd klaar. Ben superblij dat mijn centrale vergrendeling en derde remlicht weer functioneren. Top, dank jullie wel.
2-1-2017 17:20:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prettige communicatie en vriendelijke medewerkers. Ook niet onbelangrijk: koffie staat altijd klaar??. Centrale vergrendeling en derde remlicht doen het weer??. Ben superblij en tevreden???? hartstikke bedankt.
15-10-2016 23:46:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een typisch geval van geen garantie. Ik kocht bij Cobicar medio maart 2016 een 17 jaar oude Citroen Saxo. De ventilator schakelaar werkte niet meer, ik werd vooraf gebeld of het origineel moest, of dat het met een schakelaar op stand 2 mocht, ik vond dat goed. Nu in oktober 2016 stopte mijn verwarmingsventilator er mee, ik kon na afspraak bij Cobicar terecht om dit te verhelpen. Ook vertelde ik terloops dat ik een keer bij vol gas optrekken dat de motor 1X raar reageerde. Toen de ventilator weer werkte ging toch de motorkap open, ik zei direct dat dat optrek probleem niet verholpen hoefde te worden. Aan een auto van 17jaar moet je niet veel geld meer uitgeven. Maar het antwoord was, dit krijg je er bij. motor volledig na gekeken en delen schoongemaakt. Toen ik aan het einde van de werkzaamheden om de rekening vroeg, was het antwoord, er zat iets niet goed, en de rekening was 0,00 Euro. Waar vindt je nog zo'n auto bedrijf. Top.
31-8-2016 21:40:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hier een auto gekocht. Een week geleden ben ik er langs gegaan omdat er een probleempje mee was en dat is gelijk opgelost prima service.
31-8-2016 21:40:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hier een auto gekocht. Een week geleden ben ik er langs gegaan omdat er een probleempje mee was en dat is gelijk opgelost prima service.
28-7-2016 20:08:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een toppers! Vandaag weer een hele klus gehad aan mijn auto. Het maakt niet uit wanneer ik langs kom jullie staan altijd klaar! Mijn dank is groot
14-7-2016 07:56:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
ik ben erg goed geholpen vriendelijke mensen ik heb er van de week een leuke renault clio gekocht toppppppp bedrijf
12-7-2016 17:05:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
we hebben er op 12-07 2016 gingen we kijken voor een auto we werden er zeer vertrouwelijk geholpen en uiteindelijk hebben we daar een auto gekocht over een week in ons bezit maar we hebben een zeer goed gevoel bij dit bedrijf
12-7-2016 07:14:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service en vrindelijke mensen ??????
12-4-2016 21:26:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
We hebben een auto gekocht en die bleek olie te lekken en dat is perfect opgelost! !!!
13-2-2016 15:49:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top garage!
18-1-2016 09:30:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Prima service en oplossend vermogen. Klantgericht denkend en handelend, iets wat in deze tijd maar weinig bij de meeste garages/dealers voorkomt. Bereid om tot een voor beide partijen goede oplossing te komen. Wat leidt tot een wellicht nog een keer bij Cobicar terugkomen als ik een andere auto nodig heb. Klant is koning, dat is een boodschap die Cobicar goed begrepen heeft. Hulde!
8-1-2016 16:04:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij zijn super tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Cobicar. Ondanks het feit dat we geen garantie bij hadden gekocht , werd onze auto toch onder garantie gerepareerd . Waar maak je dat mee , wat een service helemaal top.
8-1-2016 16:04:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij zijn super tevreden over de service en klantvriendelijkheid van Cobicar. Ondanks het feit dat we geen garantie bij hadden gekocht , werd onze auto toch onder garantie gerepareerd . Waar maak je dat mee , wat een service helemaal top.
31-12-2015 19:49:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben erg tevreden over de service op de aangekocht auto bij Cobicar. Zeer vriendelijk en mensen die zich aan hun woord houden!
23-12-2015 22:02:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
Zeer vriendelijk geholpen .
22-12-2015 20:27:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Heer Cobi, Bedankt voor het mee denken.
14-11-2015 21:17:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ben hier zeer goed geslaagd. Werd buiten de openingstijden goed ontvangen met wat drinken. Kon de auto binnen goed onder het licht bekijken. Nog even op mijn gemak een rondje met de auto rijden was ook geen probleem. Tot een akkoord gekomen en de auto twee dagen later al kunnen ophalen met een nieuwe apk! Bedankt voor de nette micra en service!